2009 ikäluokan yhteistyöseurojen turnaus
Julkaistu: 06.02.2017 00.00

2009 ikäluokan yhteistyöseurojen turnaus

Jo perinteiseksi muodostunut G-junnujen/kiekkokoululaisten Jokerit yhteistyöseurojen turnaus järjestettiin Porvoossa 29.1.2017

Ensimmäistä kauttaan toimivan joukkueen rookie-vanhemmat tarttuivat loppuvuonna tuumasta toimeen ja ryhtyivät järjestelemään yhteistyöseurojen turnausta nuorimmille ikäluokille. Valmistelut huipentuivat 12 tunnin rutistukseen: 21 peliryhmää kahdeksasta seurasta, 31 peliä, muutama pannu kahvia ja jokunen pellillinen mokkapaloja. Lapset sai monta peliä, mutta osa kyseli viimeisen pelin aikana, että montako peliä vielä on jäljellä ja kyllähän pelit sitten vielä jatkuivat hallin viheriöllä. Mistä sitä energiaa riittää? Peleissä ei maaleja laskettu eikä voittajia merkitty vaan keskityttiin olennaiseen eli pelaamiseen. Kentällä nähtiin vilinää, vilskettä ja hienoja maalituuletuksia. Upeita elämyksiä pienille pelaajanaluille!

Vanhempien ikäluokkien vanhemmille mokkapalojen myynti, makkaroiden paistaminen ja makaroonilaatikon tarjoilu kotiturnauksissa on varmasti tuttua puhaa, mutta kyllä tämän uudenkin joukkueen puuhahenkilöt onnistuivat tehtävässä erinomaisesti.

Hunters D2-04 joukkueen pojat hoitivat pelinohjaaja tehtävät ja onnistuivat siinä hienosti. Kiitokset myös näille pojille.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo