Hunters C haki pisteet Forssasta C-nuorten Mestiksessä!
Julkaistu: 03.02.2018 00.00

Huntersin C:n vieraspelikiertue jatkui onnistuneesti lauantaina 3. helmikuuta Forssassa ottelussa FoPS:a vastaan.

Huntersin valmennuksessa oli viikon aikana etsitty uusia vaihtoehtoja kentällisiin ja mielenkiintoisimpana niistä, kun 1.-kentän sentterinä aloitti Huntersin takalinjoilla varmoja otteita pelissä kuin pelissä esittänyt Matias Wahlstedt tehokaksikon Leevi Hyypiä-Juho Rantanen keskellä.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue siirtyi jo 2-0 johtoon, kun Hunters vielä keräsi ajatuksiaan bussimatkan jäljiltä. Joukkueen tuttu hyvä liike ei tuntunut löytyvän ja kotijoukkue tuli selvästi valmiimpana peliin.

Erän loppupuoliskolla koko Mestiksen pistepörssiä johtava Huntersin Leevi Hyypiä (illan tehot 4+2) onnistui kahdesti ja erätauolle siirryttiin 3-2 taka-ajoasemassa.

Huntersin yksi koko sarjan fyysisimmästä puolustuksesta kärsi pahan takaiskun, kun hyvää kevättä pelaavan Eetu Kristenin luistimen terä vaurioitui ja hän joutui jättämään pelin kesken.

Tämä pakotti valmennuksen siirtämään Matias Wahlstedtin puolustukseen.

Toiseen erään Hunters luisteli sisuuntuneena ja Leevi Hyypiän kolmas maali ja Alexander von Schoultzin kotipihalla hiottu ja ehkä elämänsä parhaiten pelitilanteessa onnistunut laukaus sai FoPSn keräämään kiekkoa kotijoukkueen maalista.

Eän puolivälissä Huntersin 3-4 johtoasemassa kotijoukkue painoi pelin väkisin Huntersin maalille ja Huntersin lepsu maalinedustan peli antoi forssalaisille tasoituksen, sekä lopulta laiskan pelaamisen myötä kahden pelaajan ylivoiman.

FoPS kiitti ja käänsi pelin hetkessä 6-4:ään. Huntersin valmennus oli pakotettuja herättämään joukkue vielä mukaan peliin ja vaihtoi maalivahtia. Tämä auttoi ja käänsi pelin painopisteen Forssan kenttäpäätyyn. Erän lopun kolmella Hunters-maalilla (Iivari Kyttälä, Juho Rantanen ja Ville Forsell) toiselle erätauolle siirryttiin jännittävässä 6-7 tilanteessa.

Komannessa erässä johtoasemaa kynsin hampain puolustanut Hunters pystyi hyvällä koko kentän puolustuksella estämään FoPSn tasoitusmaalin. Vaikka Hunters joutui rikkomaan ja pelaamaan jäähyjen myötä alivoimaa, osoitti se jälleen loistavaa taistelu- ja voitontahtoa.

FoPSn aikalisä ja viimeisen minuutin maalinvahdin poisottaminenkaan ei tuonut tasoitusta ja ajassa 59:20 Leevi Hyypiä sinetöi ottelun 6-8 päätösnumeroihin Iivari Kyttälän tärkeän aloitusvoiton jatkoksi.

Huntersin joukkueessa ottelussa onnistui pistenikkareiden (Hyypiä, Rantanen, Kyttälä) lisäksi erityisesti kauden parhaan pelinsä pelannut Ville Forsell, joka näyttää saaneen aivan uutta virtaa kevään peleihin!

Hunters pelaa seuraavan ottelunsa kotihallissa ensi lauantaina 10. helmikuuta klo 14:00.

Vastaan asettuu perinteikäs ja juhlavuottaan (80-vuotta) viettävä Karhu-Kissat Helsingistä.

Tulethan mukaan kannustamaan paikan päälle!