KJT syysturnaus
Julkaistu: 06.09.2017 00.00

Hunters 06 osallistui viikonloppuna KJT järjestämään A-tason syysturnaukseen Keravalla. Huntersin osalta turnauksen avausottelu pelattiin lauantai-iltana Harjun Kiekkoa (Lohja) vastaan. Tasainen ottelu kääntyi Harjun Kiekon 2-1 voittoon ottelun toisen erän lopussa. Joukkue palasi kotiin hiomaan taktiikkaa sunnuntai päivää varten.

Sunnuntaina edessä olisi neljä ottelua. Aamu aloitettiin isäntäjoukkue KJT Green:iä vastaan. KJT iski heti alkuun 1-0 ja säilytti johtonsa ensimmäisen erän päättyessä. Hunters jaksoi vääntää vastaan. Tällä kertaa ottelu kääntyi Huntersille toisessa erässä ja voitto kotiin lukemin 1-2.

Joukkueella oli aamun ottelun jälkeen edessä pidempi tauko, lounas sekä taktiikkapalaveri. Iltapäivän toisessa ottelussa vastassa oli HJK (Helsinki). Ensimmäisessä erässä taas pelattiin tasaisesti sen päättyessä 1-1. Toisessa erässä Hunters laittoi lisävaihteen ja Anton Kitulan tehtaillessa maaleja (Huntersin kaikki osumat), peli päättyi Huntersin 1-4 voittoon. Voitto varmisti Huntersin pääsyn välieriin.

Välierässä alkuillasta vastaan luisteli turnausisäntä KJT:n toinen joukkue KJT Red. Päivän teema Hunters:lla näytti olevan tasainen tiukka vääntö. Välierän ensimmäisen maalin teki Hunters. KJT Red tuli erän lopulla tasoihin. Toinen erä oli tasaista vääntöä. Valitettavasti peli kääntyi aivan loppuminuuteilla KJT Redin maaliin ja ottelu päättyi päivän ensimmäiseen kirvelevään tappioon 2-1. Edessä siis illan viimeinen matsi, pronssiottelu.

Pronssiottelusta muodostuikin oikea trilleri. Vastassa sama joukkue kuin aamulla, KJT Green. Peli ailahteli, KJT aloitti vahvasti ja teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Mutta Hunters taisteli ja peli kääntyi Huntersille ja ennen ensimmäisen erän loppua tilanne jo tasan 2-2. Rangaistuksiakin ottelussa jaettiin runsaasti molemmin puolin, mikä sekoitti pelipakkaa. Kuten kunnon trillerissä, ottelu päättyi tasan ja edessä oli rangaistuslaukaus-kisa. Joka päättyi tällä kertaa KJT Redin voittoon.

Erikoismainintana koko turnauksen tilastoja tarkastellessa, Huntersin maalivahti Konsta ”Konna” Kunttu torjuntaprosentti, joka oli huikea 94,9%. Maalitilastoissa Huntersin Anton Kitulan 7 maalia oli myös kova.