UTT alkaa!
Julkaistu: 31.01.2018 00.00

UTT alkaa!

Porvoon Hunters järjestää vielä tälle kaudelle Urheilijan TietoTaito-ryhmän jonka tarkoituksena on antaa innokkaille ja eteenpäin pyrkiville pelaajille lisää tietoa urheilijan elämäntavoista ja harjoituksia jääkiekossa. Ryhmän vetäjänä toimii seuran valmennuspäällikkö Teemu Karppinen.

Ryhmään voi hakea kaikki seuran B-D2 juniorit jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemaan ja kehittämään itseään vielä lisää. Ryhmän valitaan pelaajat jotka ovat motivoituneita ja aidosti kiinnostuneita kehittämään itseään.

UTT ryhmän haku järjestetään tänä vuonna suoraan ensimmäisessä tapahtumassa eli kaikki kiinnostuneet tulkaa paikalle maanantaina 5.2 klo 15:45 Jäähallille. Mukaan tarvitset oheisharjoittelu- sekä kaikki jääkiekkovarusteet. Olemme jäällä klo 16:15-17:15. Suosittelen jättämään omat harjoitukset väliin 5.2 jos sinulla on sellaiset illalla. Saat toki osallistua omiin harjoituksiin mutta jalat voivat olla hieman makaroonia!

Ilmoitathan jos olet kiinnostunut mutta et pääse paikalle 5.2 tai pääset vähän myöhässä (teemu.karppinen@porvoohunters.com). UTT harjoitukset ovat maanantaisin klo 15:45-18 (huom! aika voi muuttua). Pelaajat jotka valitaan UTT ryhmään lisätään omaan joukkueeseen johon tulee myös pukukoppi ilmoittautuminen aivan kuten omassakin joukkueessa ja sieltä saa aina lisätietoa milloin tehdään ja mitä.

Jos sinulla on harjoitukset illalla UTT harjoitusten jälkeen niin suosittelen että otat evästä mukaan jotta jaksat myös omat harjoitukset.

UTT on ilmainen kaikille Huntersin junioreille.


Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo