Pete Salminen seuran toiminnanjohtajaksi
Julkaistu: 16.04.2019 00.00

Pete Salminen seuran toiminnanjohtajaksi

Petteri Salminen aloittaa Hunters Juniors ry:n toiminnanjohtajana

Seuran johtokunta päätti kokouksessaan 1.4.2019 seuran organisaation päivityksestä, jossa nykyinen valmennuspäällikön toimi lopetetaan 30.6.2019 ja tämä korvataan toiminnanjohtajan toimella toukokuun alusta lähtien.

Ilokseni voin ilmoittaa johtokunnan puolesta että Petteri (Pete) Salminen aloittaa seuramme toiminnanjohtajana 2.5.2019. Peten vastuualueisiin kuuluu mm. seuran valmentajien valinta ja seuran valmennuksen kokonaisvaltainen koordinointi ja kehittäminen, seuran pelaajien seuranta ja päätökset pelaajasiirroista. Lisäksi Pete tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä jääkiekkoliiton sekä yhteistyöseurojen kanssa. Hän raportoi toimessaan seuran johtokunnalle.

Tällä muutoksella luomme edellytykset seuramme valmentajien kehittymismahdollisuuksiin, ja sen myötä myös pelaajien kehittymismahdollisuuksiin.

Pete tulee kutsumaan kaikki seuramme valmentajat yhteiseen tilaisuuteen toukokuun aikana jossa hän kertoo valmentajille ajatuksiaan tulevasta ja samalla kuulee valmentajien ajatuksia ja näkemyksiä.

Toivotetaan kaikki Pete lämpimästi tervetulleeksi seuraamme!


Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo