Seuran kaksi tyttökiekkoilijaa N16 Leijonapennut Pohjola-Leirillä
Julkaistu: 07.02.2019 00.00

Seuran kaksi tyttökiekkoilijaa N16 Leijonapennut Pohjola-Leirillä

Keskiviikkona käynnistyi vuosina 2003-2005 syntyneiden tyttöjen kolmipäiväinen Pohjola-leiri Kuortaneella. Tälle leirille seurastamme valittiin maalivahti Kiia Lahtinen ja puolustajan paikkaa leirillä pelaava Eveliina Kitula.

Leirille valittiin tänä vuonna yhteensä 68 tyttöä, joista on muodostettu leirillä neljä joukkuetta, Noorat, Miclut, Venlat ja Lindat. Tarkoituksena on kartoittaa leiriläisten valtakunnallinen taso kohti tyttömaajoukkueita, pelaajien tämän hetkinen osaaminen sekä samalla tarjota tytöille mahdollisuus oppia uutta jääkiekosta, harjoittelusta ja Leijonapolusta.

”Ensimmäinen päivä meni tutustuessa joukkuekavereihin ja treenitkin ehdittiin yhdessä jäällä vetää.” – Eve Kitula kertaa päivän tapahtumia huomisaamun kello seiskan herätystä odotellen.

Tältä leiriltä on mahdollisuus tulla valituksi maaliskuun jää- ja opiskeluviikolle. Sen lisäksi leiriläisillä on mahdollisuus tulla valituksi joukkueeseen, joka matkaa huhtikuussa European Cup – turnaukseen Tšekkeihin edustamaan Suomea.

Onnea ja tsemppiä Kiialle ja Evelle!

Leijonapentujen menoa voi seurata leijonat.fi-sivuilta: http://www.leijonat.fi/index.php/maajoukkueet/leijonapennut ja Instagramissa #leijonapennut
Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo