B2.sen pisteet tänään Keravalle
Julkaistu: 03.02.2019 00.00

Tänään Hunters kohtasi B2 SM-karsintasarjasta mestikseen tipahtaneen KJT-Haukat. Ensimmäisen erän alkuminuutit näyttivät hyviltä ja erän jälkeen tilanne oli 1-1.

Toisessa erässä Kjt-Haukat painoi kaasua: näytti kuin oltaisiin oltu eri pelissä ja kolmanteen erään lähdettiin lukemilla 5-1.

KJT-Haukat ennätti tekemään vielä 2maalia ennen kuin Hunters alkoi heräilemään ja kirimään tahtia/eroa kiinni. Hunters tasoitti maalieroa tehden 4maalia /12 minuuttiin, mutta enempään ei ennätetty ja näin ollen pisteet jäi selkeästi Keravalle ottelun päättyessä 8-5.

Tänään Huntersin pelin pistenikkarina nähtiin Leevi Hyypiä jonka saldona 4maalia viidestä ja näin voidaan todeta, että käsimurtumavaivat alkavat olla takana. Myös molemmat maalivahdit toivat panokset täysillä otteluun ja takasivat, ettei maaliero päässyt isommaksi. Katso tarkemmin

Ensi lauantaina vastaan asettuu Kalpa-Leki 75, tule siis hallille kannustamaan 9.2 klo 1840!!