UTT alkaa jälleen!
Julkaistu: 17.09.2018 00.00

UTT alkaa jälleen!

Urheilijan Tieto & Taito -ryhmä lähtee jälleen kerran pyörimään tälle kaudelle. Jäävuoro muutosten takia aikaa ei ole paljon jos haluat osallistua ryhmään. Ryhmä aloittaa jo torstaina 20.9 klo 15:30 Porvoon jäähallissa.

Mikä on Urheilijan Tieto & Taito -ryhmä? UTT on ryhmä C-D2 (2003-2006) ikäisiä pelaajia jotka ovat motivoituneita harjoittelemaan hieman extraa ja kehittymään jääkiekkoilijana kuin myös urheilijana.

Miten voin osallistua UTT -ryhmään? Seuran etusivulla oikeassa laidassa on ilmoittautumislinkki jonka kautta pääset ilmoittautumaan. UTT:n ensimmäisissä jääharjoituksissa pidetään ns. tahto treenit josta sitten pelaajat valikoituvat siitä itse viralliseen ryhmään. Eli jos pystyt suoriutumaan tahto treeneistä ja uskot että pystyt jatkossakin harjoittelemaan yhtä kovaa niin silloin olet paikkasi ryhmässä ansainnut.

Mitä UTT maksaa? Ei mitään. Seura sponsoroi UTT ryhmää joten ryhmään osallistuminen ei siis maksa rahaa vaan ainoastaan sitoutumista ja kovaa halua kehittyä.

Kaikki ryhmään valitut pääsevät UTT- ryhmän omaan pukukoppiin missä näet kaikki harjoitusajat.

Jos olet maalivahti ja olet kiinnostunut tulemaan ryhmään niin ilmoittaudu linkin kautta niin lisään sinut ryhmään. Maalivahtien ei tarvitse tulla 20.9 paikalle.

UTT-ryhmän vetäjänä toimii seuran valmennuspäällikkö Teemu Karppinen.

Jos kaipaat lisätietoa ole yhteydessä seuran valmennuspäällikköön Teemu Karppiseen: teemu.karppinen@porvoohunters.com.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo