B2 mestiskarsinta päätökseen - Hunters sarjan ykkösenä: 31pistettä ja 218 tehtyä maalia 17pelissä
Julkaistu: 08.12.2018 00.00

B2 mestiskarsinta päätökseen - Hunters sarjan ykkösenä: 31pistettä ja 218 tehtyä maalia 17pelissä

B2 mestiksen karsintasarja on päättynyt ja Huntersin paikka mestiksessä on selkeä 218 maalilla ja 31pisteellä!!

Sarja alkoi ja päättyi tiukkiin jääkiekkopeleihin: molemmissa pelattiin tuplapelit Tallinnan Panteria vastaan ja töitä päästiin tekemään. Alkusyksyllä Panter pääsi ryöstämään pisteitä, mutta tänään oli Huntersin vuoro. Päivä oli täynnä huikeaa joukkuepeliä, mutta myös hienoja yksilösuorituksia & vauhtia ja peli-iloa nähtiin kaikilla vakipelaajillamme. Ainoa iso miinus päivään oli huntershyökkääjä Rantasen harmillinen loukkaantuminen pelitilanteessa. Rantasen ja Hyypiän ollessa sairastuvalla, pääsi ottelukokoonpanoon myös nuoria vahvistuksia: Wulff, Granroth ja Enberg. Kentällä nähtyjen taitonäytteiden lisäksi, "nuorista" Aatu pääsi myös tilastopisteille.

Tämän päivän pelitilastoja ja tapahtumia pääset tarkastelemaan

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/...

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/...


Syksyn sarjapeleihin pääset tarkemmin linkistä

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

Pelaajatilastoista löydät sarjan maali-ja pistenikkarit. Kymmenen parhaan joukosta löytyy Rantanen Juho sekä tänäänkin pisteitä tehneet Lilja, Wulff sekä Kosonen. Joukkueemme kuopus maalivahti Eetu Hyypiä - 04 on sarjan 2.na torjuntaprosentillaan. Mestiskarsinnassa torjuntoja joutui osassa otteluita odottelemaan hieman pidempäänkin ja osassa pelilanteissa mv pelasti joukkueen, kuten Eetun vakitapoihin kuuluu. Ensi lauantaina Eetu pääsee näyttämään taitojaan Pikku Pohjola 2.tapahtumassa.

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

Mv: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

Syksyllä sarjataso on vaihdellut kovasti ja maaliero on yksittäisessä pelissä ollut isoimmillaan jopa 29maalia -isot tasoerot sarjassa eivät ole hyödyttäneet voittajia eikä häviäjiä ja kevään mestikseltä odotetaankin tiukkoja pelejä + jatkovuosia ajatellen lähetetään liitolle toive B2-sarjan lyhyemmistä alkukarsinnoista.

Hunters B2lle ISOT ONNITTELUT sarjan voitosta & huikeista suorituksista ja maalinäytteistä!

Kaikille kannustajille isokiitos kaudesta, hyvää joulua ja tervetuloa kannustamaan Huntersia keväällä B2-mestispeleihin!!

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo