Toimintaohjeita hyvän ilmapiirin luomiseksi jäähallille
Julkaistu: 01.10.2016 00.00

Toimintaohjeita hyvän ilmapiirin luomiseksi jäähallille

Näin kauden alussa on hyvä palautella mieliin ohjeita, joiden avulla me kaikki – vanhemmat, pelaajat ja toimihenkilöt – voimme auttaa luomaan jäähallille hyvän ilmapiirin, jossa on mukava harrastaa ja hallille on kiva tulla.

Ohjeiden tavoitteena on turvata Porvoossa kannustava ilmapiiri harrastaa jääkiekkoa. Ilmapiiri, jossa viihdytään, on ilo ja halu harrastaa sekä kokea onnistumisen tunteita, unohtamatta mahdollisuutta kehittyä omien tavoitteiden mukaisesti.

Toimintaohjeet on kiinnitetty jäähallin seinälle (kioskin lähelle), josta ne ovat helposti kaikkien löydettävissä. Samoin ohjeet on viety materiaalipankkiin. Pidetään yhdessä huolta, että Huntersissa toisten kunnioittaminen ja kohteliaisuus kuuluvat jokapäiväiseen toimintaan!

Pelaajille järjestämme pienen kilpailun: Kerro, mikä pelaajille tarkoitetuista ohjeista on tärkein ja miksi. Lähetä vastauksesi lokakuun aikana valmennuspäällikölle (joko sähköpostiin teemu.karppinen@porvoohunters.com tai valmennuspäällikön postilaatikkoon). Parhaat vastaukset palkitaan tuntuvasti!

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo