Itä-Uudenmaan urheiluakatemia alkaa!
Julkaistu: 13.10.2016 00.00

Itä-Uudenmaan urheiluakatemia alkaa!

Pääsemme sittenkin aloittamaan akatemian tällä viikolla.

Keskiviikkona aloitamme klo 7:30-9:00 nuorisohallissa. Perjantaina on syysloma joten silloin ei akatemiaa ole.

Jatkossa keskiviikon vuoro on klo 8:15-9:45 ja perjantain vuoro on klo 8:15-9:00 jäähallinpuolella.

Pääasiassa akatemiatoiminta on suunnattu toisen asteen opiskelijoille mutta myös ylä- ja alakoulun oppilaiden osallistumisen aamujäille on mahdollista. Ylä- ja alakouluoppilas ei voi kuitenkaan osallistua jäätreeneihin kouluaikana (vastuuasiat ovat esteenä). Ylä- ja ala koululaiset eivät siis voi osallistua itse akatemiaan mutta voivat osallistua vapaaehtoisesti aamujäille.

Jokainen nyt mukaan ilmoittautuva maksaa jäsenmaksun 100 euroa kattaen lukuvuoden 2016-2017. Hintaan sisältyvät palvelut määrittyvät yhteistyösopimusten selvittyä. Jokainen urheilija lukuvuoden 2016-2017 ajan tasolla kolme. Akatemiaan hyväksytyille urheilijoille taataan kaksi aamuharjoitusta viikossa lukuvuoden 2016- 2017 ajalle tai niin pitkään kuin mahdollsita ja urheiluakatemian koordinaattorin palvelut, opiskelun tukipalvelut sekä yhteiset luennot

Kaikki toisen asteen opiskelijat käyvät täyttämässä hakemuksen akatemian omilla sivuilla iuakatemia.fi sieltä löytyy myös lisätietoa akatemiasta.

Kaikki ylä ja alakolulaiset jotka ovat kiinnostuneita aamujää toiminnasta laittakaa Huntersin valmennuspäällikölle Teemu Karppiselle (teemu.karppinen(at)porvoohunters.com) sähköpostilla viestiä niin tiedäämme osallistuja määriä hieman tarkemmin.

Tässä vielä esitys akatemiasta: IUA power point esitys toiminnasta.pdf

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo