Jääkiekkoliitolta tukea vähävaraisille perheille
Julkaistu: 31.03.2017 00.00

Jääkiekkoliitolta tukea vähävaraisille perheille

Kevään tullen taloutensa kanssa kamppailevat perheet voivat hakea Jääkiekkoliiton tukea kauden 2017-18 kausimaksuihin. Vanhempien ikäluokkien, eli D-, C- ja B-junioreiden tukihaku alkaa 3.4. ja jatkuu 25.4. saakka. Tuttuun tapaan perhe ottaa yhteyttä valmennuspäällikköön ja seura hakee tuet kootusti jääkiekkoliitolta. Nuorempien ikäluokkien (E- ja F-juniorit) tukihaku tapahtuu syksyllä, päivämääristä tiedotetaan tarkemmin syyskuun alussa.

KEVÄÄN HAKU – IKÄLUOKAT D-B

Hakuaika: 3.-25.4.2017

Päätökset: 9.6.2017 mennessä

Maksu: 15.9.2017 mennessä

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: D/650 €, C/1000 €, B/1400 €. Tuki kohdistetaan kauden 2017-18 kausimaksuihin ja edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista myös tulevalla kaudella. Jääkiekkoliitolta haettavan tuen tarkoituksena on, että mahdollisimman moni juniori voisi jatkaa jääkiekon harrastamista perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Erityisesti vanhemmissa ikäluokissa halutaan varmistaa että lahjakkaat pelaajat pysyvät lajin parissa.

Kriteerit tuen myöntämiselle:

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajilta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET TUKIHAKUIHIN LIITTYEN

1) Kumpi määrää maksettavan tuen summan, pelaajan ikä vai sarja, jossa hän pelaa?

Tuki määräytyy aina pelaajan iän mukaan riippumatta siitä, minkä ikäluokan sarjassa pelaaja pelaa.

2) Mihin tarkoituksiin saatua tukirahaa voi käyttää?

Tuet on tarkoitettu käytettäväksi vain ja ainoastaan kausimaksuihin. Tuki maksetaan ensin seuran tilille ja tämän jälkeen joukkue kohdistaa tuen pelaajan maksuihin seurassa sovitun käytännön mukaan.

3) Minne tuki maksetaan pelaajan vaihtaessa seuraa tukihaun aikana?

Mikäli asiasta ei erikseen ilmoiteta, maksetaan tuki aina hakemuksessa ilmoitetulle seuran tilille. Jos pelaaja vaihtaa seuraa, tulee seuran ilmoittaa aluepäällikön kautta muuttuneet maksutiedot ennen tukien maksamista. Tuki on aina pelaajakohtainen.

4) Tarve tuelle tuli vasta haun päätyttyä – voiko tukea hakea muina kuin ilmoitettuina aikoina?
Valitettavasti ei voi. Määriteltyjen hakuaikojen ulkopuolella tulleita hakemuksia ei käsitellä, tämä koskee myös myöhässä tulleita hakemuksia.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo