Nuorisohallista
8.8.2017 22:06 Uutiset / Pääsivusto

Puheenjohtajan mietteitä

Eilen 7.8.2017 saimme tiedotteen Nuorisohallin korjaamisen viivästymisestä. Se oli hyvin lyhyt ilmoitus, että näin se nyt vain on. Minun ensimmäinen reaktio oli pieni epäusko, mutta tavallaan se ei nyt enää yllättänyt. Kaupungin toiminta asian tiimoilla on ollut luvattoman heikkoa. Missä tahansa lasten ja nuorten liikuntaa tärkeänä pitävässä kunnassa halli olisi ollut kunnossa jo ennen viime joulua.

Olen saanut lukuisia vihaisia, pettyneitä, itkuisia, epäuskoisia ja typertyneitä yhteydenottoja seuramme lasten vanhemmilta. Kaikissa on ihmetelty kovasti kaupungin tehotonta toimintaa, mutta myös jääjaon epäoikeudenmukaisuutta. Miten aikuisille harrastajille voidaan myöntää niin paljon jääaikoja viikolla parhaaseen lasten liikuttamisaikaan? Vastaukseni on, etten voi tuohon sanoa kuin sen, että näin kaupungin Liikuntatoimi on viisaudessaan päättänyt.

Suurin kritiikkini on kohdistunut kaupungin virkamiehiin ja heidän toimintaansa. Ajatuksiani on luettavissa Uusimaassa sekä Yle Östnylandin sivuilla

Me seuran johtokunnassa pohdimme nyt, mitä voimme vielä tehdä. Se ei riitä vaan toivon teiltä ideoita. Uskon, että muutama sata päätä pystyy tuottamaan enemmän ideoita kuin kahdeksan :-)
Itse tulen jatkamaan keskusteluja eri tahojen kanssa ja haastamaan asioiden päällä istuvia ihmisiä ajattelemaan välillä oman laatikkonsa ulkopuolelle. Olen tiiviissä yhteistyössä PTL:n puheenjohtaja Jukka Puustisen kanssa Nuorisohallin asioissa, mutta myös muutenkin porvoolaisen jääurheilun kehittämiseksi. Myös toisen hallin korjauksen vaikutuksista kärsivän PSS:n kanssa käymme tiivistä dialogia.

Jäävuoroja haemme jatkuvasti myös muista jäähalleista. Kaikkialla on niukkuutta tarjolla, mutta jotain kuitenkin. Esimerkiksi Sipoossa ollaan erittäin ymmärtäväisiä ja saamme sieltä joitain vuoroja käyttöömme, siitä kiitos heille!

Olen sanonut ja sanon vielä tässä: Aktivoitukaa ja kirjoittakaa tuntemuksistanne tämän halli-asian ympäriltä. Julkaiskaa kirjoituksianne somen kaikissa kanavissa, lähettäkää kirjoituksianne lehtien mielipidepalstoihin sekä vaikkapa Porvoon päättäville virkamiehille. Jospa se auttaisi ja he alkaisivat kuunnella meitä, porvoolaisia liikkujia ja liikuttajia, äitejä, isejä ja lapsia. Yhdessä meissä on vähän enemmän voimaa.

Tsemppiä kauteen!

Tomppa
Puheenjohtaja
Hunters juniorit


   
Lisää uutisia
Hunters Juniors ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat