C MESTIS KÄYNNISTYI VIIKONLOPPUNA
Julkaistu: 07.01.2018 00.00

Lauantaina 6.1 Hunters kohtasi Titaanit Kotkassa. Kaksi ensimmäistä erää näytti hyvältä: Hunters tsemppasi, vauhti oli hyvää ja 2.erä päätettiin Huntersin johtaessa 1-2, mutta 3. erässä jotakin huntersilta "katkesi" ja peli päättyi Titaanien voittoon 6-2. http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/...

Sunnuntaina kotihallissa vastaan luisteli sm- karsitasarjasta mestikseen tullut KJT-Haukat. Hunters pelasi tasaista ja hyvää peliä ja maalijohto vaihteli pelin kulkiessa. Viime minuuteilla Kjt Haukat teki maalin lukemiin 5-6 ja summerin soidessa Huntersin kiekko oli maaliviivalla ja lipui maaliin ottelun päätyttyä. Tasaista siis oli, mutta pisteet matkasivat Keravalle. Pelin kulun löydät http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/...

Sarja tulee olemaan kova ja mielenkiintoisia pelejä on tarjolla: alla Huntersin kevään pelit--

TULE JA OTA KAVERI KANSSA MUKAAN KANNUSTAMAAN !

13.01.2018 57608 Malmi 3 18:15 HIFK Ch Hunters
21.01.2018 57617 Porvoo 17:30 Hunters GrIFK
27.01.2018 57621 Leppävaara C 19:30 BluesJR Blue Hunters
28.01.2018 57639 Hyrylä 2 15:10 KJT Haukat Hunters
03.02.2018 57625 Porvoo 17:30 Hunters FoPS
10.02.2018 57632 Porvoo 00:00 Hunters K-Kissat
11.02.2018 57636 Porvoo 00:00 Hunters Titaanit
24.02.2018 57644 Porvoo 00:00 Hunters HIFK Ch