Pientä leijumista ilmassa...
20.5.2017 20:30 Uutiset / E2-07

Yläkuvassa testiryhmä poseeraa saunalautan kattoterassilla Hakaniemen rannassa.

Alaoikealla kuivatestauksessa saunatilat.

Alavasemmalla rytmiryhmän sopimusspesialisti Akusti kättelee SummerSauna Oy:n edustajan kanssa tiukan sopimusneuvotteluväännön jälkeen.


Huntersin nollaseiskat (007) päättivät rankan mutta menestyksekkään jääkauden jälkeen lähestyä harrasteurheilua hieman uudesta perspektiivistä. Ilmoittauduttiin salibändäreitten kevään päättävään 285 joukkueen suurturnauksen Helsinki Junior Challengen 07-haastajasarjaan. Puolet pelaajista suunnisti paikalliseen salibandymailakauppaan (tai isoveljen mailapussista hävisi mystisesti pari mailaa), jottei menestys jäisi varusteista kiinni.

Rento asenne ja lähes totaalinen harjoittelemattomuus eivät luonnollisestikaan pienentäneet odotuksia tai vähentäneet uskoa omiin kykyihin. Pientä lovea itseluottamuksessa ja tulevaisuudenuskossa saattoi olla aistittavissa, kun Espoon Oilers laittoi heti avauspelissä nenään numeroin 6-4. Kun toinen peli päättyi Porvoolaiskomennon jälkeen numerohin 7-2 oli jo aika alkaa suunnittelemaan mestaruusjuhlia.

Lähiympäristöön lähetetyt tiedustelupartiot palasivat ja mestaruusjuhlapaikkakandidaateista ehdottomasti potentiaalisin oli Hakaniemen rannasta bongattu saunalautta SummerSauna. Väsymätön neuvottelija ja joukkueen ykkösvänkhääjä Akusti Koo pääsikin nopeasti sunnuntain mestaruusristeilyn yksityiskohdista yksimielisyyteen saunalauttayhtiön edustajan kanssa. (kuvassa "kättä päälle" sopimuksentekohetki)

Puitteet on vimpan päälle. Lautalle mahtuu 55 henkeä eli faneja ja autonkuljettajiakin pääsee mukaan.

Enään pitäisi voittaa lauantain viimeinen ottelu ja sunnuntaina neljä lisää :)Päivitys AD 2017 su 21.05 iltapäivä, jälkipuinti:

Porkkanat oli pitkään kohdillaan: Lauantaina varmistettiin jatkopaikka voitolla Lohjalaisista, sunnuntaiaamun välierävaiheessa vakuuttava 12-1 voitto Tuusulasta.

Jatkopaikka mureni rankkaritappioon. Yleisön asiantunteva fanilauma oli vahvasti sitä mieltä, että pienellä huolellisuudella ja ripauksella onnea olisi varsinaisen peliajan jatkuva painostus saatu rahastettua... mutta tällä kertaa näin. Valmennukselle tietenkin lopputili.

Hauskaa oli! Ensi vuonna päätettiin osallistua uudestaan. Sovittiin myös, että ensi kaudeksi treenataan... yhdet, ehkä jopa kahdet kolmen vartin treenit! Rankkareita ja pari vaparia...


   
Lisää uutisia
E2-07
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat