Julkaistu: 27.10.2022 19.38

Hunters Juniors Ringette F/G kausi 2022-23


Hunters Juniorsin F/G-joukkueen ringettetytöt ovat tällä kaudella lähinnä 2013-14 syntyneitä (F-tytöt) sekä 2015 ja myöhemmin syntyneitä (G-tytöt). Mukaan joukkueeseen mahtuu myös ”yli-ikäisiä”, koska vasta syntynyt joukkueemme ei ole ilmoittautunut vielä sarjaan tälle kaudelle.

Joukkueen tarkoitus on käynnistellä ringettejoukkuetoimintaa Porvoossa sekä toimia ringette- ja luistelukoulun käyneille tytöille mukavan harrastuksen jatkopaikkana. Ringettekoulu ei kuitenkaan ole mikään edellytys ringettejoukkueeseen liittymiselle. Kaikki tytöt, jotka pysyvät luistimilla pystyssä ja ovat kiinnostuneita ringeten pelaamisesta, voivat tulla kokeilemaan treeneihin, olisiko tämä se oma laji. Treenaamme pääsääntöisesti kerran viikossa 1,5 tuntia Porvoon jäähallilla.

Haluamme olla mukana kehittämässä porvoolaista jääurheilua ja luoda erityisesti tytöille mahdollisuuden kehittyä nopeatempoisiksi ja taitaviksi luistelijoiksi samanhenkisessä porukassa. Haluamme myös rohkaista kaikkia kokeilemaan ringetteä, koska pelikokemusta ei tarvita ja luistelutaidotkin kehittyvät melko nopeasti treenien kuluessa. Treeneissä keskitymme pitämään hauskaa ja oppimaan uusia asioita leikkien ja pelien kautta.

Joukkueemme harjoitusvuoroille voi tulla koska vaan kokeilemaan lajia!

Jos kiinnostuit aiheesta, lisää tietoja saat ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajiin tai joukkueenjohtajaan.

Valmentajat

Enni Flykt, 040 766 6760, enni.flykt@gmail.com

Toni Koso, 050 030 1088, toni.koso@elisa.fi

Joukkueenjohtaja

Miia Nykänen, 040 822 3296, miia_n@icloud.com

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo