Lomake sulkeutuu 02.12.2027 12.00
Hunters Juniors on jääkiekko- ja ringetteseura, joka tarjoaa innokkaille harrastajille mahdollisuuden päästä kokeilemaan lajeja. Iällä ei ole väliä, koska meillä on seurassa niin lapsille, nuorille kuin myös aikuisille missä pääset aloittamaan harrastuksen. 

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi aloittaa harrastaminen jääkiekon tai ringeten parissa. Kun olet täyttänyt lomakkeen olemme sinuun yhteydessä ja keskustelemme kanssasi eri mahdollisuuksista missä voit aloittaa harrastamisen. 

Lomakkeessa täytä osallistujan tieto sekä huoltajan tiedot. Näiden jälkeen valitse laji (jääkieko tai ringette) ja sen jälkeen valitse, jos tiedät jo mihin toimintaan haluaisit mukaan, mutta haluat lisätietoa onko se oikea ryhmä juuri sinulle. Voit myös valita "en osaa sanoa" niin katsotaan yhdessä mikä olisi sinulle paras paikka.
Tämä kyselyn tarkoituksena on mahdollistaa palautteen antaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Kysely on nimetön mutta jos haluat että palaamme asiaan niin lisää omat yhteystiedot loppuun.
Tämä kysely on tehty Hunters Junior ry:n toiminnan kehittämiseksi.

Pyrimme lopettaneiden pelaajien antamalla palautteella kehittämään seuramme toimintaa sekä löytämään ne tavat jolla voisimme mahdollistaa yhä useamman lapsen jääkiekon harrastumisen jatkumisen.

Toivomme että vastaajat ovat rehellisiä ja kertovat avoimesti ne asiat mitkä kokivat syyksi siihen että jääkiekon harrastaminen ei enää jatku.

Hunters Juniors ry