Lomake sulkeutuu 02.12.2027 12.00
Hunters Juniors on jääkiekko- ja ringetteseura, joka tarjoaa innokkaille harrastajille mahdollisuuden päästä kokeilemaan lajeja. Iällä ei ole väliä, koska meillä on seurassa niin lapsille, nuorille kuin myös aikuisille missä pääset aloittamaan harrastuksen. 

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi aloittaa harrastaminen jääkiekon tai ringeten parissa. Kun olet täyttänyt lomakkeen olemme sinuun yhteydessä ja keskustelemme kanssasi eri mahdollisuuksista missä voit aloittaa harrastamisen. 

Lomakkeessa täytä osallistujan tieto sekä huoltajan tiedot. Näiden jälkeen valitse laji (jääkieko tai ringette) ja sen jälkeen valitse, jos tiedät jo mihin toimintaan haluaisit mukaan, mutta haluat lisätietoa onko se oikea ryhmä juuri sinulle. Voit myös valita "en osaa sanoa" niin katsotaan yhdessä mikä olisi sinulle paras paikka.
Tämä kyselyn tarkoituksena on mahdollistaa palautteen antaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Kysely on nimetön mutta jos haluat että palaamme asiaan niin lisää omat yhteystiedot loppuun.
 Lomake sulkeutuu 31.03.2023 23.00
Tästä lomakkeesta löydät kaikki seurayhteistön järjestämät koulutukset. Ilmoittaudu koulutuksiin lomakkeella ja jos ilmoittautuminen vaatii suomisport ilmoittautumisen niin klikkaa linkkiä ja ilmoittaudu myös sitä kautta.

Kaikki suomisportin kautta menevät koulutuksista saat suomisporttiin merkinnän koulutuksesta ja näin ollen sinulle jää merkintä mitä koulutuksia olet käynyt. Tämä auttaa jatkossa jos haet jatkokoulutuksiin koska niissä täytyy olla 1-tason koulutukset käytynä.

Valmentamisen taito koulutus sovitaan vielä erikseen missä ja milloin pidetään mutta ilmoitamme asiasta kun tiedämme enemmän.

Lisätietoa koulutuksista voit kysyä valmennuspäälliköltä.

Koulutukset:

Suomi-Kiekko 1 (vk 33)

18.8. Peltolan koulu klo 18:00-20:00

Kohderyhmä: kaikkien seurojen U15-U11 valmentajat.


Starttikoulutus 1 (Vk 36)

Ti 6.9. Peltolan koulu 17:30-19:30, Jää Tikkurila 2 20:00-21:00

Kohderyhmä: Kaikkien seurojen aloittavien ikäluokkien valmentajat

 

Starttikoulutus 2 (Vk 38)

Ti 20.9. Peltolan koulu 17:30-19:30, Jää Tikkurila 2 20:00-21:00

Kohderyhmä: Kaikkien seurojen aloittavien ikäluokkien valmentajat

 

Valmentamisen Taidot Viikkarit, Hunters ja LJK (paikka ja aika tarkentuu)

 Seurakohtaisesti/ Osana taitovalmentaja yhteistyötä

 Lomake sulkeutuu 24.12.2022 12.00
Tämä on Hunters Juniorsin valmentajakysely, jonka pohjalta käydään seuran ja valmentajan kanssa keskustelua valmentajan suunnitelmista sekä kehittymisestä valmentajana.

Kyselyn saa tehdä kaikki Hunters Juniorsin valmentajat jotka haluavat kehittyä valmentajina. Seuran kaikki vastuuvalmentajat tekevät tämän kyselyn jos eivät osallistu mentorointi prosessiin.
Tämä kysely on tehty Hunters Junior ry:n toiminnan kehittämiseksi.

Pyrimme lopettaneiden pelaajien antamalla palautteella kehittämään seuramme toimintaa sekä löytämään ne tavat jolla voisimme mahdollistaa yhä useamman lapsen jääkiekon harrastumisen jatkumisen.

Toivomme että vastaajat ovat rehellisiä ja kertovat avoimesti ne asiat mitkä kokivat syyksi siihen että jääkiekon harrastaminen ei enää jatku.

Hunters Juniors ry
 Lomake sulkeutuu 31.01.2023 12.00
Palautekyselyn tarkoitus on saada pelaajilta tietoa miten he kokevat jääkiekon harrastuksena Huntersissa.

Vastaa kyselyyn joko itse tai vanhempien avustuksella.

 Lomake sulkeutuu 31.12.2022 12.00
Tällä kyselyllä keräämme tietoa lasten vanhemmilta/huoltajilta, jotta voimme kehittää lapsille vielä parempaa ympäristöä harrastaa.