Hunters Juniors ry on kasvattajaseura, jonka tarkoituksena on kehittää lajitaidollisesti peli valmiita pelaajia jotka voivat edetä joko Hunters-polkua aina edustus joukkueeseen asti tai yhteistyöseurapolkua pitkin U20 SM/Mestis tasolle asti.

Huntersin pelaajapolun tarkoituksena on hahmottaa mitä mahdollisuuksia pelaajilla on Huntersissa ja milloin pitää tehdä valintoja mihin suuntaa harrastusta haluaa viedä. Seuran sisällä pelaajia pystytään tarvittaessa liikuttamaan ikäryhmistä toiseen harjoituksissa ja ottelutapahtumissa. Pyrimme mahdollistamaan pelaajille oman tasoista harrastamista seuran sisällä niin pitkään kuin vain mahdollista, jotta pelaajan ei tarvitse lähteä kotiseurastaan.

Yleensä pelaaja tulee seuraan kiekkokoulun kautta tai U9-U10 ikäryhmissä. Myös myöhemminkin pääsee toimintaan mukaan. Pelaaja pelaa Hunters-polkussa aina U14 vaiheeseen asti, jonka jälkeen on mahdollisen valinnan paikka haluaako keskittyä kilpakiekkoon (yhteistyöseurapolku), joka tarkoittaa yhteistyöseuroihin siirtymistä. Pelaajat kartoitetaan aina U14 ikävaiheessa Jokereiden taitovalmentajan toimesta yhdessä seuran valmennuspäällikön kanssa. Pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään kilpakiekkoon U15 vaiheessa ohjataan pelaajan oman tasonsa mukaiseen U15 tason joukkueeseen. Tästä toimintatavasta pelaajat saavat ennemmän tietoa U13-U14 vaiheessa.

Ne pelaajat, jotka eivät halua/taitotasollisesti eivät pääse kilpakiekkoon U15 vaiheessa jatkavat seuran omassa U15 joukkueessa. Vaikka pelaaja ei U15 vaiheessa lähtisikään kilpakiekkoon on hänellä joka vuosi mahdollisuus päästä kokeilemaan mikäli taidot sen mahdollistavat. Myös pelaaja joka on valinnut yhteistyöseurapolun on aina mahdollisuus palata Hunters-polulle takaisin.

Huntersissa on myös mahdollisuuden kyvyempään harrastusmahdollisuuteen 10-17 vuotiaille Easy Hockeyn muodossa. Easy Hockey on matalankynnyksen harrasturyhmä, joka harjoittelee 1krt viikossa pääsäntöisesti pelaten. Ryhmään voi osallistua niin vasta-aloittelijat kuin myös ikäkausijoukkueista pelaajat, jotka haluavat kevyemmän vaihtoehdon harrastamiselle. Easy Hockey toiminnasta löydät lisätietoa Huntersin nettisivuilta.

Lisätietoa Hunters-polusta voi tiedustella seuran valmennuspäällikö Teemu Karppiselta sähköpostilla: teemu.karppinen@hunters.fi

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo