Yhteistyökeskustelut seurojemme välillä
Julkaistu: 02.01.2023 08.55

Yhteistyökeskustelut seurojemme välillä

Olemme aloittaneet keskustelut mahdollisesta yhteistyöstä ja yhteistyön muodoista seurojemme välillä. Tulemme kartoittamaan avoimin mielin sellaisia yhteistyömuotoja ja-malleja, joilla mm.

  • Voisimme tarjota jokaiselle harrastajallemme oman tasonsa mukaisen ja motivoivan joukkueen sekä tasoryhmän hänen omassa ikäluokassaan
  • Löytäisimme synergia- ja keskittämisetuja seurojen hallinnossa ja hallinnollisissa tehtävissä
  • Tehostaisimme ja lisäisimme erikoisvalmennuksen (mm. taito- ja maalivahtijäät) tarjontaa

Ensimmäisessä yhteisessä kokouksessamme jaoimme selvän yhteisen näkemyksen; Sipoon Wolfin, Mäntsälän Jää-Tiikereiden ja Porvoon Hunters Juniors -seuran kesken on mahdollista tehdä yhteistyötä, ja nostaa alueen juniorijääkiekon ja -ringetten merkitystä vielä entistä isompaan rooliin, ja pidemmällä aikavälillä luoda myös juniorikiekon itsenäistä kilpapolkua kohti valtakunnallisia SM-sarja -paikkoja.

Korostamme, että vaikka yhteistyökeskusteluissa kartoitetaan laajasti kaikkia vaihtoehtoja, keskustelut eivät automaattisesti tarkoita tai sido seuroja mihinkään tiettyyn ratkaisuun ilman jokaisen seuran omaa itsenäistä päätöstä.

Yhteistyökeskustelijoiden puolesta, seurojen puheenjohtajat,

Joni Hanttu, Sipoon Wolf ry

Petteri Halvari, Mäntsälän Jää-tiikerit ry

Juha Aaltonen, Hunters Juniors ry

Sipoon Wolf, Mäntsälän Jää-tiikerit ja Hunters Juniors liikuttavat tällä kaudella yhteensä yli 730 lasta ja nuorta jääkiekossa ja ringettessä luistelu- ja kiekkokouluista U19 junioreihin asti.

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo