Hunters Juniors ja Sipoon Wolf aloittavat laajan yhteistyön
Julkaistu: 16.02.2023 08.51

Hunters Juniors ja Sipoon Wolf aloittavat laajan yhteistyön

Seurayhteistyökeskustelut etenevät kohti konkreettista yhteistyötä kaudesta 2023-2024 lähtien

Yhteistyökeskusteluissa ollaan edetty siihen pisteeseen, että keskustelujen kartoitus- ja selvitysvaiheen jälkeen yhteistyökeskustelijat ovat päättäneet laajan yhteistyön käynnistämisestä kaudesta 2023-2024 lähtien Hunters Juniorsin ja Sipoon Wolfin välillä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Hunters Juniors ja Sipoon Wolf perustavat yhdessä uuden yhdistyksen, jonka haltuun siirretään s. 2012 ja tätä vanhempien pelaajien pelaajaoikeudet, ja samassa yhteydessä sarjapaikat haetaan uuden yhdistyksen nimissä kaudelle 2023-2024 U12 ikäluokasta lähtien. Ensi kaudella eri ikäluokissa ja ikäluokkien sarjatasoilla pelaa siis uusi yhteisjoukkue. U11 ( ensi kaudella
s. 2013) ja tätä nuoremmat jatkavat täysin nykyisellään oman kotiseuransa nimissä kunnes tulevat U12 ikäluokkavaiheeseen.

Vaikka pelaajaoikeudet siirretäänkin uuden yhdistyksen nimiin, kukin pelaaja jatkaa edelleen oman kotiseuransa jäsenenä. Tämä tarkoittaa sitä, että mm. jäsenmaksut, seuratoimintamaksut ja joukkueen toimintamaksut maksetaan aivan kuten tähänkin asti omaan kotiseuraan. Mahdolliset uudet pelaajat liittyvät aina jompaankumpaan kotiseuraan (Hunters tai Wolf). Selvyyden vuoksi todettakoon, että joukkueet tulevat jatkossakin pääsääntöisesti harjoittelemaan omissa kotihalleissaan.

Uuden yhdistyksen perustaminen ja ensi kauden käytännön toiminnan suunnittelu aloitetaan välittömästi seurojen yhteistyöllä. Lähiviikkojen aikana työpöydällä ovat mm. uuden yhdistyksen perustaminen ja nimeäminen (yhdistys- ja brändinimi), ikäluokittaisen pelaajamassan tarkempi kartoittaminen, valmentajien sekä toimihenkilöiden kartoittaminen. Toiminnan painopiste tulee ensi kaudella olemaan pelitoiminnassa ja toimintatapojen yhteensovittamisessa ja kehittämisessä.

Vaikka Mäntsälän Jää-Tiikerit ja Loviisan LJK eivät lähde tässä vaiheessa heidän omasta päätöksestään mukaan uuden yhdistyksen perustamiseen ja laajan yhteistyömuotoon, tulevat he tekemään läheistä yhteistyötä uuden yhdistyksen kanssa, ja ovi on myöhemmin auki heille ja muillekin mahdollisille uusille seurajäsenille.

Hunters Juniors puolesta, Sipoon Wolf puolesta,

Juha Aaltonen, puheenjohtaja Joni Hanttu, puheenjohtaja

juha.aaltonen@sff.fi joni.hanttu@sipoonwolf.fi

p. 040 - 558 0609 p. 040-585 9346

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo