Harjoitushalli pois käytöstä
Julkaistu: 02.11.2016 00.00

Harjoitushalli pois käytöstä

Kaupunki on ilmoittanut, että nuorisojäähalli suljetaan tältä kaudelta. Halli suljetaan to 3.11.2016 alkaen toimitilajohtajan viranhaltijapäätöksellä. Syynä sulkemiselle on hallin kattorakenne, joka on todettu tarkastuksen perusteella riskirakenteeksi. Hallin kattorakenteita on tarkoitus vahvistaa, että katto kestää lumikuorman. Jäähallin korjaussuunnitelma on tilattu ja korjaustyöt pyritään aloittamaan mahdollisimman pian. Kaupunki kuitenkin arvioi jo nyt, ettei hallia saada harrastajien käyttöön tämän talvikauden aikana. Asiasta lisäinformaatiota kaupungin sivuilla:

http://www.porvoo.fi/nuorisojaahalli-suljetaan-korjaustoiden-vuoksi

Seura ja puheenjohtaja tulevat tekemään kaikkensa, että junioreille saadaan taattua jäävuoroja. Johtokunta pyrkii saamaan tehdyn päätöksen uudelleen käsiteltäväksi, jotta hallin sulkeminen vältettäisiin vaihtoehtoisten toimenpiteiden avulla kuitenkaan pelaajien turvallisuutta vaarantamatta.

Koska käytössä on vain yksi halli, jäät jaetaan toistaiseksi uudelleen, että kaikille joukkueille saadaan jääaikoja. Kaikki kotona pelattavat sarjapelit pelataan normaalisti. Harjoitushalliin torstaiksi (3.11.) suunniteltu valokuvaus pidetään ja kuvat otetaan jäähallin puolella.

Asiasta tiedotetaan enemmän asian edetessä. Siihen asti johtokunnalle toivotaan työrauhaa asian valmistelemiseksi.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo