BOOM. Nollakasit näytti kyntensä Järvenpäässä
Julkaistu: 30.08.2017 00.00

BOOM. Nollakasit näytti kyntensä Järvenpäässä

Järvenpään turnauksessa olimme kahdella peliryhmällä liikenteessä. Tasajako joukkueilla, kuten turnauskutsussa pyydettiin.

Edellisen viikonlopun pelitälleissä tehdyt virheet oli selvästi karsiutuneet tässä turnauksessa. Molempien peliryhmien pelaajilla oli hyvä buugi heti aamusta alkaen.

Hunters Yellow aloitti oman lohkonsa kahdella tappiolla, mutta pelien taso oli hyvä, ainoastaan maaliteko takkuili näissä pahemman kerran. Kolmannessa ja neljännessä alkulohkon pelissä sitten saatiin ruuti kuivaksi ja peleistä selvät voitot takafikkaan. Lohkosijoitus kolmas ja edessä oli sijoituspeli, jossa taas maalinteko oli tervaa. Mutta muuten selkeästi turnauksen paras peli tältä peliryhmältä. Tiukka maalintappiokaan sijoituspelissä ei haitannut muuten onnistunutta turnauspäivää.

Hunters Blue suorastaan liiti hienosti lohkovoittoon, 3 peliä ja 3 voittoa. Ei mitään epäselvää kuka oli tämän lohkon kukkulan kuningas. Välierät ja mitalipelit kutsuivat. Välierässä sitten sattuikin kaikki päivän virheet ja epäonnet, pääsy finaaliin katkesi tähän peliin. Pronssiotteluun saatiin taas joukkue taistelemaan ja pelaamaan, mutta vastustaja oli kahden maalin verran parempi ja Bluen kohtaloksi oli jäädä neljänneksi, mutta se ei vähentänyt millään tavalla tämän peliryhmän hienoja otteita ja suorituksia päivän aikana.

Turnauksesta saatiin taas roimasti oppia, selkästi JOUKKUEENA pelaaminen oli parantunut edellisestä viikonlopusta ja kiekko liikkui aika ajoin tosi hienosti hyökääjältä alas pakille, pakki pakille, josta syöttö takatolpalle viimeiselle hyökkääjälle. Näitä lisää. Tästä jatketaan taas harjoituksia ja seuraavan kerran nollakasit teroittaa ja näyttää kyntensä 16-17.9 Vesileppis turnauksessa, jossa päästään pelaamaan aivan uusia joukkueita vastaan.

Seuran uusimmat

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo